over ons

Valde Varii biedt verschillende vormen van hulpverlening
aan ouders, kinderen, tieners en jongvolwassenen.

les-anderson-203926-unsplash

over ons

Valde Varii biedt verschillende vormen van hulpverlening aan ouders, kinderen, tieners en jongvolwassenen. Wij bieden hulpverlening  met betrekking tot brede pedagogische hulpvragen. Daarnaast werken wij met ouders en kinderen waarbij sprake is van ontwikkelings- en gedragsproblematiek. Wij werken vanuit systeemgerichte benadering en werken aan een concrete gedragsverandering. 

Valde Varii is in 2007 opgericht vanuit een toenemende behoefte aan christelijke hulpverlening rondom het thema opvoedingsondersteuning, ouder-en kindbegeleiding, en hulp op maat aan kinderen met ontwikkelings- en gedragsproblematiek.

Ieder mens is naar God beeld geschapen, om tot Zijn eer te leven. De Bijbel als gezaghebbend Woord van God is ons fundament. Ieder mens is uniek en mag zich waardevol en geliefd weten. Vanuit pedagogisch oogpunt staan we in professionele houding naar onze hulpvrager, maar als volgelingen van Christus willen we uitdragen dat we vanuit een dienende houding naast onze hulpvrager staan. We benadrukken dat we God liefhebben boven alles en onze naaste als onszelf. Onze identiteit laat zich zien in de afbeelding. We mogen zijn als een parel in Gods hand ondanks aanwezige beperkingen of stoornissen. Daarom benadrukken we als eerste het gegeven dat we waardevol zijn en gaan vandaaruit en hulpverleningstraject in.

Valde Varii is overgenomen vanuit het latijn. Het beteken veel diversiviteit. Ons aanbod is divers, evenals de persoonlijkheden van onze hulpverleners. Belangrijker nog is dat de ouders en kinderen waarmee we werken divers zijn en vragen om zorg die op maat gemaakt wordt.

Rianne van den Bosch is afgestudeerd HBO maatschappelijk werkende, en voortgezet opgeleid tot systemisch werker en heeft ervaring binnen het medisch maatschappelijk werk, algemeen maatschappelijk werk, onderwijsondersteuning en kinder- en jeugdpsychiatrie.

Heleen Esveldt is afgestudeerd HBO pedagogisch hulpverlener en heeft ervaring opgedaan binnen een orthopedagogische behandelsetting, onderwijsondersteuning en kinder- en jeugdpsychiatrie.

Ieder mens is naar God beeld geschapen, om tot Zijn eer te leven. De Bijbel als gezaghebbend Woord van God is ons fundament.

alex-blajan-487679-unsplash
Individuele zorgarrangementen

Valde Varii biedt verschillende vormen van hulpverlening aan ouders, kinderen, tieners en jongvolwassenen …

Groepsarrangementen

Een combinatie van faalangst – en sociale vaardigheidstraining voor kinderen op de basisschool van groep (5) t/m 8. Deze training richt zich op …

wilt u meer weten over valde varii?

over ons

heeft u een vraag en/of opmerking?

Contact

home        over ons        zorgarrangementen        groepsarrangementen       contact

privacyverklaring        cookie verklaring

nl_NLDutch
nl_NLDutch